ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΟΡΝΟ

 ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΡΝΟ -ΟΡΕΙΝΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 

6973241863-6947735541


  ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΡΝΟ. 


Με βάση το ελαιόλαδο, τα φρέσκα και ντόπια προϊόντα προσπαθούμε να δώσουμε κάτι καινούργιο  στη γεύση σας. 



Σας καλωσορίζουμε στο ξεχωριστό μας μενού!




Παραγγείλετε το φαγητό που θέλετε.ΤΗΛ. 6973241863-6947735541





Με την στήριξη σας γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί. 


Σας ευχαριστούμε πολύ και συνεχίζουμε μαζί και για να μην ξεχνιόμαστε είμαστε καθημερινά ανοικτά από το πρωί έως το βράδυ καλώς να ορίσετε λοιπόν!!!



Σας προτείνουμε να κάνετε μια επίσκεψη στον καταρράκτη του ορεινού και στο φαράγγι των πεταλούδων. Μετά θα μας βρείτε από εκει οδικός 5 λεπτά για να ξαποστάσετε.



Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε τους εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες μας που με μεράκι και όρεξη δημιουργούμε για εσάς.

Συνεχίζουμε δυναμικά με την στήριξη σας. Σας ευχαριστούμε για ένα ακόμα βράδυ που συνεχίζετε και μας τιμάτε με την παρουσία σας !!

Ρωτήσαμε παλιούς και καινούργιους… Συνδυάσαμε όλα τούτα και την τεχνογνωσία μερικών που ξέρουν διατροφικές συνήθειες και διατροφή. Φτιάξαμε ένα μενού με βάσεις στην διατροφή των παλιών «λίγο απ’όλα» και «τα βρισκούμενα» .






Δοκιμάστε τη διατροφή του Ορεινού Ιεράπετρας. Ο σταρένιος  ντάκος  με προζύμι είναι φανταστικός, Διπλοφουρνιστό παξιμάδι στον ξυλόφουρνο.


 Σήμερα η συγκεκριμένη διατροφή της ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΡΝΟ   αναγνωρίζεται ότι προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης και ευρύτερης χρήσης ώστε να φέρει ευεργετικά αποτελέσματα στην ανθρώπινη υγεία.

ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΡΝΟ 

ΟΡΕΙΝΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ 

ΤΗΛ. 6973241863-6947735541

 

Άλλο χαρακτηριστικό του κρητικού τραπεζιού Ορεινού  Ιεράπετρας  είναι η ποικιλία των πιάτων, όπου κανένα δεν μονοπωλεί τη γεύση αλλά όλα μαζί συνθέτουν ένα εύγευστο σύνολο. 

Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη χρήση αγνών και ποιοτικών υλικών. Όλα τα άγρια χόρτα και οι χοχλιοί, συλλέγονται από εμάς. Τα αυγά και τα λαχανικά είναι ολόφρεσκα από το χωρίο  μας. Το κρέας και τα γαλακτοκομικά είναι ντόπια, από παραγωγούς  και το κρασί μας είναι αποκλειστικά δικό μας .

 


ΟΡΕΙΝΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΡΝΟ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΟΡΝΟ

ΟΡΕΙΝΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ -ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟ ΟΡΝΟ